Google Adwords test examens

Op deze site geef ik tips aan online marketeers en mensen die zelf met SEO en SEA aan de slag willen. Mocht je samen met mij willen werken, aarzel dan niet om contact op te nemen via eRocket. Ik werk graag samen en deel alle kennis die ik heb tijdens ons project altijd 1 op 1.

 

Google test examens

Google Adwords certificaat | erik hermeler

Update oktober 2015:

Ik ben nu al enige tijd Adwords gecertificeerd door het Google Fundamentals examen te halen en het Display Advanced examen. Ik heb hiervoor geleerd en veel Adword campagnes voor mijn bedrijf eRocket ingericht en geoptimaliseerd. Op deze manier kon ik de lesstof toepassen in lopende Adword campagnes.

Doordat we  met ons bedrijf ook ruim het minimum budget uitgegeven hebben dat nodig is voor certificering, mogen we ons nu Google certified partner noemen!

Google test examens

Alle gratis Google Adwords en Analytics proef tentamens. Test je kennis nu!

Nog meer Adwords oefen tentamens!

Ook heb ik veel gebruik gemaakt van test examens die online te vinden zijn. Hier een overzicht van de examens die ik hiervoor gebruikt hebt.

  1. Gyani Akash
  2. Enkele Google test examens vanuit Googlecertifications.com:
  3. Scribd Google Adwords learning center
  4. iPass exam: hier heb ik alleen de free trial gedaan, dit waren 10 vragen, de betaalde versie heeft niet mijn voorkeur, er zijn genoeg vragen online te vinden.
  5. Google Adwords Mock Exam: 6 voorbeeld vragen voor het test examen met uitleg.
  6. Gargasz info: PDF bestand met +/- 300 voorbeeld vragen. Antwoorden in PDF hier.

Nederlands Adwords test examen

Omdat ik zelf veel gebruik heb gemaakt van deze test examens, leek het mij goed om het internet uit te breiden met nog een paar oefenvragen door mij opgesteld. Start het test examen op deze pagina en laat mij weten wat je ervan vond!