Zo kreeg ik 6 keer zoveel bezoekers op mijn website

Deze website gebruik ik al een aantal jaar om SEO technieken uit te proberen, jullie informatie te geven over SEO strategie en Adwords tips te geven.

Dit gaat goed, heb al een aantal volgers op Twitter, nu ook nieuwsbrief abonnees en een hoop bezoekers op mijn website. Toch keek ik vorige week in Analytics en zag dat ik 6 keer zoveel bezoekers had dan normaal! WOW!

Statistieken website, zo kreeg ik 6 keer zoveel bezoekers op mijn blog

Een aantal maanden geleden kreeg ik van een klant de vraag wat Semalt in de Google Analytics statistieken betekende?

Ik ben meteen op onderzoek gegaan, heb veel gevonden en werd meteen door Semalt medewerkers aangesproken op Twitter en op de mail. Online kwam ik nog weinig informatie tegen, het bedrijf bleek ook nog niet zo lang te bestaan, waardoor ik meteen het idee had om het onderwerp te gebruiken voor een blogartikel.

Het artikel, Wat is Semalt en waarom bezoeken ze mijn website?, voldeed aan een hoop SEO wensen, waardoor het artikel ook daadwerkelijk populair werd.

Waarom werkte dit artikel zo goed en blijven andere artikelen vaak steken op een paar bezoekers?

Het artikel had veel te maken met vraag en aanbod! Veel mensen, ook in Nederland, waren op zoek naar informatie over Semalt en het was online nog bijna niet te vinden!

Waarom kreeg ik zoveel bezoekers?

Eén van de belangrijkste SEO aspecten is dat je antwoord geeft op een vraag die gesteld wordt. Mensen vragen dus “Wat is Semalt” en ik geef daar direct een (volledig) antwoord op.

Kan je helpen om ook veel meer bezoekers te krijgen? Ik denk het wel!

Ik verdien uiteraard geen geld met mijn site, ik wil jullie alleen tips geven over zoekmachine optimalisatie en online adverteren, Mocht je dus ooit iets willen weten over 1 van deze onderwerpen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik kan je (vrijblijvend) helpen met je SEO vraagstukken, je Adwords campagne of Adwords examen en wie weet kom ik een onderwerp tegen waar ik een uitgebreid blogartikel over schrijf.

Je kan mij mailen of via Twitter benaderen.