Alexa ranking simpel geboost

updare 22-7-2015: bijgewerkt met werkende URL, black hat SEO en of Alexa boosten onderdeel is voor je SEO.

In mijn artikel over Alexa ranking heb ik al aangegeven dat ik ging proberen om mijn Alexa ranking te verbeteren met enkele boost programma’s. Dit is binnen een maand gelukt door maar een half uur gebruik te maken van dergelijke programma’s. Mijn Alexa ranking is van 3 miljoen naar 408.870 gegaan.

Tools die ik gebruikt heb om mijn Alexa ranking te boosten zijn fastalexarank.com en alexaboostup.com (Rank Boost Up heet het nu). Inmiddels is de Fast Alexa Rank niet meer beschikbaar, maar de Alexa Boost Up werkt nog perfect.

Invloed Alexa in de zoekresultaten

De komende periode ga ik kijken of de Alexa ranking invloed heeft op de zoekresultaten en of het gebruik van de programma’s om de rank in Alexa te boosten niet tegen me heeft gewerkt. Zoekmachines zoals Google waarderen het niet wanneer je gebruik maakt van dergelijke black hat-technieken om je website hoger in de zoekresultaten te krijgen. Black hat SEO technieken zijn onethische manieren om je website hoger in de zoekmachine te krijgen.

Ik kan moeilijk zien of ik nu door behulp van de Alexa verbetering beter scoor in de zoekmachine of door andere factoren. Ik verwacht de andere factoren, namelijk de artikelen die op mijn website staan, maar het heeft ook niet tegen gewerkt want ik sta met veel zoekvragen op 1 in Google.

Alexa boosten met Black Hat SEO

De techniek die we nu gebruiken om de Alexa rank te boosten is geen strategie die klopt met de visie van Google. Ik zorg er immers niet voor dat echte bezoekers die op zoek zijn naar SEO tips bij mijn website komen, ik zorg er alleen maar voor dat personen over de hele wereld mijn site zijn.

Ik heb niks aan bezoekers die geen Nederlands kunnen, dus het strookt niet met de online strategie die ik hanteer. In dit geval kan je dus spreken van een Black Hat SEO techniek.

Toch je Alexa rank verbeteren?

Mocht je toch willen proberen om via de Alexa rank je website hoger tussen de zoekresultaten willen krijgen, dan kan je zelf een account maken op Alexaboostup en starten met het binnenhalen van Alexa punten. Succes en laat me weten of je Alexa verbetering voor jou heeft gewerkt!