2014: goede voornemens voor erikhermeler.nl: 100 resolutions

Veel mensen maken geen goede voornemens meer voor het nieuwe jaar. Ik hoor vaak dat dat geen zin heeft of het maken ervan onzin is…. right!

Wellicht zijn het geen goede voornemens maar ik maak aan het begin van ieder jaar wel een lijstje met doelen die ik het komende jaar wil behalen. 1 van deze doelen is dat ik mijn website beter ga gebruiken als onderzoeksinstrument, waarop ik white-hat en black-hat SEO technieken ga testen.

Black-hat SEO technieken zijn technieken die Google afstraft omdat ze niet bijdragen aan het waarde toekennen van een website. Een voorbeeld van een black-hat SEO techniek is het inkopen van 1.000 links naar je eigen website. Op die manier werk je niet aan kwalitatieve linkbuilding.

Nu kun je zeggen dat black-hat SEO niet de goede manier is om websites beter te laten scoren, maar zolang dit een test site is, probeer ik toch enkele technieken en kijk ik wat werkt. Ik ga geen 1.000 links inkopen, maar er zijn meer black hat technieken, die, wanneer je ze goed gebruikt, wellicht grey-hat of zelfs white-hat zijn.

Video thumbnail in zoekresultaten

Naast SEO technieken blijf ik bezig met webdevelopment, waarbij ik in dit geval onderzoek wanneer Youtube afbeeldingen gebruikt worden tussen de resultaten wanneer je een video deelt op je website. Dus voila, hierbij The Lawrence Arms met 100 Resolutions!